Vaker staan

Gezond en fit op kantoor adviseert Dynamisch Werken. Een speciaal daarop gebaseerd productengamma maakt het mogelijk om een kantoor volledig in te richten, èèn of meerdere werkplekken te intregeren binnen de bestaande inrichting, of aanpassingen te doen op de huidige werkplek.

Met onze innovatieve MAX werkplekken wordt het aantal zituren substantieel verminderd en dat  komt de gezondheid van de kantoor mederwerker zeer ten goede. Waar een zit/sta werkplek voorheen vooral als orthopedische hulpmiddel diende, wijst hedendaags onderzoek uit dat staand werken van grote invloed is op de hersenactiviteit en de gezondheid van medewerkers.

Het Max bureau is in vier uitvoeringen verkrijgbaar,

  • standaard voorzien van een akoestische scheidingwand tussen de werkplekken. Breed scala aan stofkleuren en patronen in diverse stofgroepen.
  • elektrisch in hoogte verstelbaar van 65-108 cm en van 65-128 cm
  • voorzien van een innovatieve, stille elektrische motor die met een bedieningspaneel wordt bedienent
  • De bekabeling wordt onzichtbaar en gestructureerd weggewerkt door middel van de knikarm die ervoor zorgt dat de kabels onder het akoestische scherm komen. De additionele powerframes bieden de werkplekken de vereiste stroom en data mogelijkheden.
  • Meer informatie kijk op www.zitstadiscounter.nl